Praktijk Turn Around

triggerpoint therapie - dry needling - massagetherapie

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage die op het eerste gezicht op een sportmassage lijkt maar in uitvoering heel anders wordt ervaren. Er wordt ook gewerkt met olie en de massage bestaat grotendeels uit “strijkingen” en lichte “knedingen”. Dit alles wordt op een rustige en ontspannen manier uitgevoerd.

Wanneer zinvol?

Een ontspanningsmassage wordt toegepast om alle drukte en stress van de dag even te ontvluchten. Door de ontspannen manier van masseren krijgt u het gevoel dat lichaam en geest samenkomen tot één ontspannen geheel. Door gebruik te maken van essentiële oliën zal de massage als een weldaad aanvoelen. U zult zelfs in de dagen erna dit gevoel nog ervaren.Voor wie?

Deze massage is eigenlijk voor iedereen geschikt. Het effect, met name bij deze vorm van massage, is de psychische en lichamelijke ontspanning. Naast het ontspannen gevoel dat dit geeft, zal het ook een positief effect op het totale lichaam hebben. Degene die denkt dat deze massage iets met erotiek te maken heeft, kan bij deze praktijk geen afspraak maken.

Waar?

In de massageruimte van Praktijk Turn Around. Het adres en de routegegevens van de locatie kunt u vinden bij de contactgegevens. In een sfeervol ingerichte massageruimte kunt u 'ontspannen' genieten van de massage. Er wordt gebruik gemaakt van heerlijke olieën. De werking van deze olieën worden als een weldaad ervaren. Het uurtarief voor een ontspaningsmassage kunt u vinden op de tarievenpagina.

Wilt u meer weten over de ontspanningsmassage? Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak een afspraak en bel 06-49600740 of 070-3851875.

Meer over een shiatsumassage.